Proces

We bedenken en ontwerpen creatieve oplossingen voor onze klanten.

1. Analyse & strategie

Bij Studio de Roos denken we eerst na voordat we iets doen. Een stap terug, met een frisse blik naar het grote plaatje kijken. Waar liggen de kansen? Kunnen we jouw dienst of product nog gebruiksvriendelijker en efficiënter maken? Hoe zorgen we er voor dat je je doelgroep nog beter bereikt? Dankzij onze achtergrond in User Experience Design en Service Design vinden we samen het antwoord op die vragen, en maken we een plan.

2. Concept & design

We werken onze inzichten uit tot een slim en passend concept. We geven vorm aan de ideeën die zijn ontstaan. We zorgen er voor dat ze niet alleen op een slimme en solide manier worden uitgewerkt, maar dat ze er ook nog eens prachtig uit komen te zien.

3. Realisatie

Dankzij ons grote netwerk van getalenteerde creatievelingen en technici kunnen we elk ontwerp realiseren. Tekstueel, grafisch, audio-visueel, in de fysieke of digitale wereld, niets is ons te gek. Benieuwd naar wat we allemaal kunnen maken? Bekijk dan onze producten hieronder.

Producten

Samen maken we de perfecte cocktail voor jouw onderneming.

Grafisch ontwerp

In alles wat we doen speelt vormgeving een grote rol. We ontwerpen je logo, huisstijl, iconen, illustraties en infographics. Deze elementen verwerken we in de fysieke en digitale wereld.

Online

Wij (her)ontwerpen en bouwen je website of app. We zorgen dat ’ie gebruiksvriendelijk is, er op elk apparaat goed uitziet (responsive) en op Google goed gevonden wordt (SEO). Van een simpele one-pager tot een uitgebreide webshop, wij hebben het in huis.

Content

Schrijven zit in onze genen. We vatten de kern van je boodschap samen in een bedrijfsnaam of slogan. Ook schrijven we commerciële teksten voor je website, social media of advertentie. Verder verzorgen we redactionele tekst voor artikelen of blogs.

Logo

We ontwerpen je logo met bijpassende huisstijl. Het juiste kleurenschema en de perfecte typografie creëren de visuele identiteit die bij jouw merk past.

Print

De mogelijkheden van drukwerk zijn eindeloos, daarom helpen we je met het selecteren van de juiste middelen. We ontwerpen visitekaartjes, brochures, flyers, en nog veel meer.

Signing

Ook fysieke objecten kunnen we zo aankleden dat ze je huisstijl uitdragen. Denk hierbij aan een billboard, een logo op of in je pand, een gave beursstand of reclame op je wagenpark.

Online adverteren

Wil je je doelgroep nauwkeurig bereiken? Met een online marketingcampagne kun je gericht en meetbaar adverteren. Denk hierbij aan Google search, display- of social media advertenties.

Offline adverteren

Met doeltreffende offline reclame kan je doelgroep niet meer om je heen. Een advertentie in de lokale krant, een reclamebord langs de weg of een flyer in de brievenbus. Alles is mogelijk.

Social media

Wij maken pakkende content voor jouw social media. Een leuke visual of video met een frisse tekst die jouw doelgroep bij je merk betrekt.

Video en fotografie

Wij bedenken, filmen en editen jouw professionele video, compleet met drone-shots en animaties. Fotografie kunnen we ook verzorgen. We maken productfoto’s, portretten en registreren je evenement.

Audio

Wil je een radiocommercial, door een professionele stemacteur ingesproken en met originele muziek? Dat kan! Ook je zakelijke telefoonmenu kunnen we verzorgen.

Iets anders?

Zit het product wat jij voor ogen hebt hier niet bij? Grote kans dat we het toch kunnen realiseren! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.